Over ons

Waarom de naam De Vier Waarden?
Onze naam vertegenwoordigt de regio waar wij de meeste cliënten bedienen: de Bommelerwaard, Tielerwaard, Alblasserwaard en Lingewaard en is representatief voor de basiswaarden die ons bij de uitoefening van de werkzaamheden voor ogen staan: betrouwbaar, deskundig, betrokken en duidelijk. Het logo is een gestileerde boogbrug die veel te vinden is in deze regio en tevens symbool staat voor de verbinding tussen twee kanten (schulden en schuldenvrij). Wij willen een brug zijn voor cliënten die ze in staat stelt om de overkant te bereiken.

 

 

 

 

In 2006 is ons bureau gestart in Gorinchem onder de naam BBHR Gorinchem; vanaf september 2014 zijn wij verder gegaan onder de naam De Vier Waarden en gevestigd in Leerdam. Tijdens ons 12,5 jarig bestaan hebben wij vele cliënten begeleid naar een schuldenvrij leven of hen ontlast in de dagelijks zorg van administratie en omgang met schuldeisers en debiteuren. Tevens hebben wij getoond een betrouwbare gesprekpartner te zijn voor instanties, verwijzers, schuldeisers en schulphulpverleners. Dat is mogelijk door onze werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren en afspraken na te komen. We zijn een kleinschalig bedrijf en leveren maatwerk, ieder mens en iedere situatie vraagt een andere benadering. U geeft ons het vertrouwen, wij bieden u betrouwbaarheid, respect en duidelijkheid.

Op weg naar een oplossing van uw financiële problemen kunnen wij een partner zijn die adviseert, zaken regelt, uw vragen beantwoordt en waar mogelijk, weer te begeleiden naar zelfstandigheid. Gaande weg het traject krijgt u meer rust, minder post en de kans om uw aandacht en energie weer te richten op andere zaken in het leven die belangrijk zijn. De basis voor succes wordt niet alleen bepaalt door onze inzet, uw aandeel is daarin ook van groot belang en samen met u bepalen we de route en het eindresultaat.

Wij wensen u een zorgeloze toekomst.